Några av våra referenser

Beautiful boat trip

I would recommend Charm Charter with flying colours! On a recent business trip Charm Charter arranged a beautiful boat trip with fabulous food, good wines and nice entertainment. The service was excellent. M/Y Charm gets an A+.

Frank Gehring
Royal Bank of Scotland

Bröllop från 2015.

Festen var verkligen fantastisk, och vi vill verkligen tacka dig och hela personalen som gjorde kalaset till precis vad vi hade tänkt oss (med guldkant)!

Kram på dig!

Daniel Kjällander

Mycket god mat!

Mycket god mat Till besättningen på M/S Blue Charm. Stort tack för en mycket trevlig kryssning med ert fina fartyg. Jag och mina kunder uppskattade mycket att kunna kryssa fram i skärgården med god mat och trevlig service. Vi kommer tillbaka snart!

Peter Karlsson

Mycket trevlig service på kräftskivan ombord.

Tack Marianne Fantastiskt ordnat jätte god mat & mycket trevlig service. Att ni klarar att utföra ett sånt här fantastiskt arrangemang och ombord på en båt.

Cai Essén
B&B Tools AB

Företagsfest från 2015

Tusen tack för senast! Det var så himla bra och alla var super-nöjda! Båten var jättefin, maten var jättegod och all personal jättetrevlig! Och sen blev det ju ännu bättre tack vare Thomas Gustafsson. Han var hur bra som helst! Tack, tack, tack från oss alla! Hälsningar;

Marika Pellijeff
Spel & Tävlingsutveckling, Svenska Golfförbundet

Kvällens höjdare var DJ:n!

Kvällens höjdare var DJ:n Vill ännu en gång tacka för en väl genomförd båtcharter den 26 juni. Kvällens höjdare var DJ:n som gjorde ett bra jobb för att hålla oss kvar på dansgolvet med massor av bra musik. Jättegod mat och bra service.

Peter Carlfors

Bästa julfesten!

Hej Micke och Marianne, jag och alla andra vill verkligen tacka er för en superlyckad kväll. Jag kan faktiskt konstatera att det blev vår bästa julfest hittills. Och då var verkligen fyrverkeriet pricken över i:et.

Tack för det Micke!

Håkan Dannemann
EO Grafiska AB

Företagsevent från 2011

Tack för en trevlig båtresa ut till Sandhamn i fredags. Allt var verkligen toppen,du hade lagat en fantastiskt god lunchbuffé. Tänker då speciellt på västerbottenpajen och laxen som var helt underbara. Sänder också ett tack till Mikael som verkligen hade lagt ut kursen till en oförglömlig båtresa i den vackra skärgården. Med vänliga hälsningar;

Margareth
Hall Miba AB

Bröllop från 2015

Vilken härlig kväll. Helt otroligt! Många glädjerop och leenden. Du (Marianne) & personalen har gjort min kväll till minnesvärd för evigt. Mat, dryck, lokal båt & båttur mm. mm. Allt perfekt och proffsigt. Tack!

Tack än en gång. Kram på dig med.

Jaan Reinson

Företagsevent från 2013

Vi hade en fantastisk helg på Sandhamn. Tack för en riktigt bra skärgårdskryssning till Sandhamn i fredags som satte nivån för resten av helgen. Våra vänner från Norge var extremt nöjda med absolut allt. Tack igen! Mvh,

Magnus Psilander
Grifone Shipbrokers AB

Grateful Bruce…

Captain Mikael let him take the helm. To say thanks Bruce invited the whole crew to his show at Friends Arena.

Bruce Springsteen
Rock legend

Fantastic food

Thank you for the lovely evening. Fantastic food and the mushroom-sauce was outstanding!

Keith Richards
The Rolling Stones

Dop från 2015

Vi är verkligen OTROLIGT nöjda med mottagningen, servicen och maten. De var en helt strålande afton. Vi kommer helt klart ha fler events hos er. STORT tack för en oförglömlig dag/kväll dag hos er. Det blev helt magiskt.

Ali Janani
(Dopet i söndags)

5 stjärnigt omdömme!

Stort tack för en fin båtcharter med M/Y Charm. Vi hade verkligen en mycket lyckad kundmiddag tillsammans med er i går kväll! Speciellt stort tack till dig Marianne som var helt fantastisk- flexibel, tillmötesgående och en mästerlig kock! Skulle jag nu kunna få namnet på det otroligt goda rödvin som serverades under kvällen så skulle jag bli ännu gladare. Tack igen!

Eva Kjellin
Recall Sweden AB

Maten var över förväntan på vår heldags-konferens.

Vår heldagskonferens fungerade perfekt. Det var mycket uppskattat med lerduveskytte som aktivitet efter lunchen. Maten var över förväntan. Tack Marianne. Jag kommer rekommendera er starkt till mina kollegor.

Cecilia Bergstedt
Ericsson AB

40 årsskiva från 2015.

Tack för en otroligt fin kväll! Alla gäster var så imponerade av den fina båten, båtturen och den goda maten och proffsiga servicen. Det gjorde att stämningen blev på topp. Alla hade jätteroligt och Igor och Jag hade vårt livs bästa fest. Kunde inte önska mig något bättre. Tack!

Suzanne Viklund

Företagsevent från 2013

Stort tack för fin service och god mat på våran återförsäljarmiddag den 26/4. Arrangemanget var väldigt uppskattat från allas sida och samtliga är väldigt nöjda med allt inkluderat. Väldigt avslappnat och proffsigt! Vill från oss på Rational tacka väldigt mycket för en trevlig kväll! Med vänlig hälsning / Best regards;

Hampus Persson
Rational Scandinavia AB

Företagsmiddag från 2015

Hej M,

Vi hade en kanonkväll med M/S Charm. Bra ordnat och kanonmat av Micael. T o m sillen för en västkustare som mig var kanon 🙂

Bästa hälsningar

Niklas Wakeus
Blueair

Leverans i världsklass!

Kära Marianne och Mikael! Vi är så nöjda – vi har numer alla våra representationer och middagar ombord hos er. Första gången jag skulle planera en sådan middag var jag så nervös. Nu har ni mitt fulla förtroende och ni fortsätter leverera världsklass. TACK!

Ann-Marie Karlsson
Ericsson AB

Minnesvärd båtcharter!

Jag ville bara framföra ett stort och varmt tack för en mycket trevlig och god middagskryssning med er i förra veckan! Jag upplever att allt fungerade perfekt – inklusive barbesök på Sandhamn – och att all mat och dryck var mycket god! Jag har bara hört lovord från mina kollegor – ett mycket bra och minnesvärd båtcharter/båtuthyrning!

Mats Karlqvist
Bergman & Beving AB

Rolig underhållning!

Tack för en jättetrevlig kväll på er fina båt M/S Blue Charm dit vi bjudit in kunder och leverantörer. Alla våra förhoppningar infriades med råge – trevlig personal, god mat, rolig underhållning och fantastiskt sensommarväder. Vi kommer gärna tillbaka.

Hélène Dahlberg
Grundbulten i Sverige AB

Äntligen en bra pianobar!

Äntligen finns det en bra pianobåt att gå till. Underbar idé att kompinera en trevlig skärgårdstur med pianounderhållning. Stort tack för god mat och bra service. Vi syns snart igen.

Caj Lundström

Nionde året!

Vi är nu inne på nionde året som vi har konfererat ombord på charterbåten M/Y Charm. Fungerar alltid bra trots att det kan vara störande med den underbara miljön. Kul att det nu även finns trådlöst bredband ombord. Vi tackar.

Joakim Liljeholm
Solute technologies AB

Privat middag från 2014

Vill bara framföra vårt varma tack för en underbar eftermiddag i går den 18/8. Det var verkligen trevligt, med mycket god mat och dryck och inte minst den trevliga pianisten. Han förgyllde den fantastiska båtfärden. Och inte att förglömma den trevliga och vänliga personalen. Än en gång, HJÄRTLIGT TACK. Vänliga hälsningar;

Inger Joura
Med sällskap.

Privat middag från 2014

Arne och jag, samt alla våra gäster få tacka så mycket, för en fantastiskt trevlig dag ombord på ert fartyg.
Maten var så vällagad och god och vackert upplagd…smakade utsökt/ tacka kocken för det. Drycken var det heller ingen anmärkning på. Personalen måste vara handplockad, så glada, vänliga och hjälpsamma som dom var / ALLA gäster var så nöjda. Ni kommer säkert att se många av dom återkomma ombord hos Er.

TACK igen för att Ni alla gjorde Arnes dag till ett glatt och soligt minne. Varma hälsningar från oss;

Arne o Birgitta Tomasson

Stor fest från 2015

Tack! Vi var lite trötta men så glada dagen efter…så fantastiskt lyckat det blev! Som jag nämnde har jag bara fått superlativer om maten från alla håll! Och vi kan bara hålla med  – allt från sparrisen till kalven o till chokladmoussen. Och allting flöt på extremt fint under kvällen. En eloge till alla inblandade på båten, inte minst till dig som höll i taktpinnen. Vänliga hälsningar;

Astrid Samuelsson

En stämningsfull och minnesvärd dag!

En blåsig och kall januaridag 2008 for vi ut med släkt och vänner för att ta farväl av min man och strö hans aska över havet. Det blev en mycket högtidlig, stämningsfull och minnesvärd dag för oss alla. Vi är mycket tacksamma att vi kunde tillbringa denna dag ombord på M/Y Charm. Stort tack till besättningen som var behjälpliga på alla sätt.

Familjen Söderqvist

Stor fest från 2015

Vi från ölsällskapet vill tacka för en supertrevlig fest med mysig båt, jättegod mat, charmig båttur och mycket trevlig och serviceinriktad  personal. Hoppas vi konsumerade ordenligt i baren (jag gjorde i alla fall mitt bästa). Finns nog stor risk att vi kommer tillbaks för flera fester. Stort tack från oss i Ölsällskapet. Vänliga Hälsningar;

Richard Johnson
ÖLSÄLLSKAPET

Företagsmiddag från 2015.

Hej Marianne,

Jag vill bara tacka så hemskt mycket för igår. Vilken fest! Alla var verkligen nöjda och maten var helt fantastisk. Jag har fått otroligt många kommentarer om hur gott allt var och hur fin båten är. Så jag vill framföra IT-avdelningens varma tack, hälsa alla ombord att vi gärna kommer tillbaka en annan gång! Trevlig helg!

Mia Söderbörj
Stockholms Universitet

Privat middag från 2014.

Tack för en fantastiskt fin kryssning igår! Vi är så belåtna så, med vällagad mat, exemplarisk service, underhållningen och vinterlandskapet utanför. Du var ju så generös och jag känner att jag ville ha tackat mer för det :-). Jag skulle tro att vi återkommer i framtiden med nya bokningar. Jag fick önskemål om både vårkryssning och nytt julbord nästa år. Stort tack, ha en fin jul, så hörs vi nästa år,

Erik

Thank you M/Y Charm with crew!

Beautiful cruise through the archipelago. Great with the easy pick up outside Grand Hotel.

Rockgruppen KISS
KISS

Jättetrevlig brunchkryssning och vilken underhållning!

Vilken underhållning! Tack för en jättetrevlig kryssning och brunch. Utöver god mat och dryck var det väldigt trevligt med musikunderhållning. Otroligt duktig barpianist.

Karin Andersson
Med vänner