Temameny Bröllop

Bröllopskryssning

Med stora, rymliga soldäck passar våra charterbåtar perfekt för vigsel ombord.

Vi lägger till i en lugn vik där en präst eller vigselförrättare kan säga dom magiska orden. Fortsätt sedan med en middag en trappa ner och avsluta kvällen med dans på våra två dansgolv in på småtimmarna.
Vi hjälper er med planeringen och med vår erfarenhet kan vi guida er till en perfekt dag. Men det kan inte understrykas nog – att det är ni som bestämmer! Vi formar er dag efter era önskemål och ser till att när väl dagen är här flyter allting på och ni kan fokusera på era nära och kära.

Ett normalt upplägg är att vigsel sker vid en central kyrka eller stadshus på eftermiddagen. Ni tar er antingen till Strandvägen där vi har vår hemmakaj eller så tar ni er till närmsta kaj där vi hämtar upp er. Ombord tar ni en brudskål på soldäck till tonerna av vår pianist. När det sedan blir dags för middag tar ni er en trappa ner till salongen och avnjuter en härlig 3-rättersmiddag med bedårande viner. För att avsluta med en kaffe och avec i baren innan kvällens dans börjar. Vi har två dansgolv och ni bestämmer vem som spelar eller om ni bara vill använda vårt ljudsystem. Innan alla går hem avslutas kvällen med korv och bröd i kaj och alla tar sina farväl. Har ni lyckats få en massa presenter kan vi buda dom med taxi till ert hotel dagen efter.

Men kontakta oss gärna för en mer ingående offert och för att träffas ombord för ett möte.