Menyer & Priser

Mat och dryck ombord.

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad båtcharter. Våra kockar lagar allt från exklusiva 5-rätters middagar till enkla sommarbufféer.

Råvaror av hög kvalitet är en förutsättning för tillredning av välsmakande mat. Därför använder vi de allra bästa råvarorna, gärna lokala.

Om ni har önskemål om andra menyer, bufféer eller snittar så offereras det separat. Tänk på att det kan finnas gäster som är allergisk eller av religiösa skäl inte kan äta vissa saker.

Vår kökschef heter Stephen Adams. Han kommer närmast från Fjäderholmarnas Krog där han arbetat som souschef. Stephen kommer ifrån England där han har arbetat med olika Michelinkockar samt skrivit många recept åt olika mattidningar.

Vi är stolta över att ha Stephen och hans köksteam ombord som har en stor passion för mat och service. Han hjälper dig gärna med att ta fram menyer efter era önskemål.

Vi använder självklart ekologiska produkter så långt det är möjligt. Marianne kontaktar dig i god tid innan er middagskryssning för att gå igenom alla detaljer. Matbeställning skall ske senast 7 dagar innan arrangemanget. Samma meny måste beställas åt hela sällskapet.

Välkommen till bords!