M/S Blue Charm
M/S Blue Charm är vår största båt. Med plats för 120 gäster passar den perfekt för fester och middagar såväl som mingel och konferenser. Det finns rymliga ytor både inomhus och på soldäck utomhus.
Boka M/S Blue Charm för ditt event. Givetvis hjälper vi dig med planeringen och att anpassa båtens yta på bästa sätt för din tillställning.


Om båten
Kapacitet: 120 gäster.
Soldäck på 120²m.
Passar utmärkt för fester, middag och mingel.
Alla i sällskapet äter samma rätt
Förrätter
med handskalade räkor, på smörstekt bröd, toppad med löjrom och citron
Vintips: Chablis, Sainte Claire, Jean-Marc Brocard, FR - 565kr/flaska
tre sorter av kockens utvalda sillar, inlagd strömming, Västerbottensost, rödlök, gräddfil och färskpotatis
Dryckestips: Lager och en snaps, 5cl - 126.40kr
med smörstekt toast, crème fraîche, rödlök, gräslök och citron
Vintips: Crémant de Bourgogne, Jean-Marc Brocard, Bourgogne, FR, NV - 575kr/flaska
skagenröra med löjrom, Grebbestads gubbröra, gravad lax med senapskräm
Vintips: Albariño, Laurent Miquel, Lagrasse, FR - 510kr/flaska
Vintips: Riesling, Leitz out,Weingut Leitz,Trocken, Rheingau, DE - 510kr/flaska
Vintips: Weingut Rabl, Kamptal, Grüner Veltliner, Langenlois, AT - 495kr/flaska
med frystorkade lingon, persilja och Västerbottensost på smörstekt bröd (endast sensommar/höst)
Vintips: Zweigelt Alte Reben,Weingut Rabl, ÖST - 505kr/flaska
Vintips: Magic Mountain Riesling,Weingut Josef Leitz, DE - 545kr/flaska
Varmrätter - fisk
med handskalade räkor, blåmusslor, shiisokrasse, dillpotatis samt mussel- och äppelvelouté
Vintips: Bourgogne Blanc, Château Fuissé, Bourgogne, FR - 575kr/flaska
med säsongens primörer och potatis, svart citron, caviarhollandaise och örtsallad
Vintips: Ballard Lane Chardonnay, Central Coast, USA - 545kr/flaska
med brytbönor, fänkålspollen, krossad potatis, champagnesås och kryddig krasse
Vintips: Riesling, Leitz out,Weingut Leitz,Trocken, Rheingau, DE - 510kr/flaska
med jordärtskockspuré, rökt sidfläsk, granskottspicklad rödlök, gräslök och en lätt rödvinssky
Vintips: Pinot Noir, Solas, Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR - 480kr/flaska
Varmrätter - kött
med marinerad spetsskål, chilibakad potatis, svart vitlöksssky och choronsås
Vintips: Zinfandel, Seghesio Vineyards, Sonoma County, Kalifornien, US - 605kr/flaska
med säsongens primörer, potatisgratäng med grönkål och parmesan, tryffelbearnaise och kalvsky
Vintips: Chianti Classico, Brancaia,Toscana, ekologisk, IT - 540kr/flaska
med gräddstuvad svamp, syltade granskott, rostade rotfrukter, picklad lök och lingon
Vintips: Barbera d’ asti, Carlin de Paolo, Piemonte, IT - 495kr/flaska
med potatis- och blomkålspuré, smörbakade morötter, syrlig silverlök och portvinsreduktion
Vintips: Morgon Bellevue, Beaujolais, Domaine Daniel Bouland, FR - 575kr/flaska
Desserter
Crème brûlée på Tahiti-vanilj
Chokladfondant med passionsfruktscoulis
Säsongens paj med vaniljkräm
med ovan minidesserter, tårtor, kakor, tryfflar och smågodis
crème brûlée på Tahiti-vanilj
tre gårdsostar, marmelader och knäckekex
med vår egen vaniljglass, jordgubbsmaräng, kaksmulor och atsinakrasse
på amaretto- och mandelbotten med crème anglais
med halloncoulis, salt karamell, gräddfilspannacotta och verbana
Dryckestips: Vi har ett stort utbud av dessertviner och hjälper gärna till att utforma en unik smakupplevelse till er
Alla priser är för 2025, avser per person och är exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar både i pris och innehåll. Kontakta oss för att skapa en unik meny enligt egna önskemål.
Mingelbuffé
Serveras i små skålar på brickor. Perfekt när man inte vill ha en sittande middag, men ändå en mättande måltid.
1 minislider, 2 fisk/skaldjursrätter, 1 vegetarisk rätt
Kött
Minislider med tryffelmajonnäs och picklad lök
Brioche med helstekt biffrad, karamelliserad lök och dijonnaise
Coppa di Parma med parmesankräm och sotad tomat
Fisk/skaldjur
Ceviche med lax, räkor, mango och avokado
Gubbröra med miniknäcke och gräslök
Skagenröra med smörstekt toast
Bagel med kallrökt lax med citronkräm
Veg
Fetaostsallad med vattenmelon, färska tomater och syrad lök
Bakade tomater med mozzarella och basilika
Vegetarisk slider med BBQ-biff, silverlök och gremolatamajonnäs
Bufféer
Sotad grön sparris med dragonmajonnäs, rågsmulor och lagrad ost
Romansallad med nobisdressing och surdegskrutonger
Tomater med rödlök, citron och persilja
Gurka med yoghurt, mynta och olivolja
Färskpotatis med pepparrot, vattenkrasse och rädisor
Marinerade betor med getost och balsamicovinäger
Grillad kalventrecote med tryffelbearnaisesås
Citrongravad lax med örtkräm, dill och rädisor
Kuvertbröd, knäckebröd och vispat smör
Halv nykokt hummer
En näve kokta räkor
En näve rökta räkor
Nykokta havskräftor
Moules marinière
Skagenröra med smörstekt toast
Limeaioli, saffransaioli, Rhode Island dressing
Vitlöksbröd, kuvertbröd och Västerbottenost
Lägg till tre ostron för 115 kr
Lägg till krabbklor för 195 kr
Vår egen inlagda sill samt dill- och senapssill
Dillkokt färskpotatis med gräddfil och gräslök
Ägghalvor med caviar och citronmajonnäs
Gubbröra med knäckebröd
Skagenröra med nyriven pepparrot
Rödbetsgravad lax med fänkål och senapssås
Viltköttbullar med gräddsås och pressgurka
Janssons frestelse
Rostbiff med senapskräm, kapris och krasse
Timjanspotatis med cornichons och picklad lök
Rädissallad med citrusvinegrette
Kuvertbröd, grevéost och vispat smör
Rostad lammrostbiff med timjan och vitlök
Marinerad chililax med dragonkräm och picklad lök
Potatis- och jordärtsskocksgratäng
Gräddkokta kantareller med lingon och bakad lök
Rostade betor med quinoa och smulad fetaost
Frissésallad med lingonvinegrette och kronärtskockor
Bakade palsternackor med citron och persilja
Fänkålssallad med äpple och rödlök
Rödkålsslaw med cidervinägersenap
Kuvertbröd, knäckebröd och smör
Kockens utvalda charkuterier, bl.a. Prosciutto, Tryffelsalami, Coppa di Parma
Vinkokta blåmusslor med vitlök och timjan
Gremolatabakad lax med ört-créme fraiche
Haricot verts ”nicoise”
Tomatsallad ”provençale” med färska örter
Bakade tomater med buffelmozzarella och basilika
Pärlcous-cous med fetaost
Franska ostar med grön tomatmarmelad samt kex
Kuvertbröd med vispat smör
Grillad flankstek med chilirub
Salsiccia med örter och svartpeppar
Bakad lax med mango-jalapenoglaze
Kycklinglår med chimichurri
Rödkålsslaw med mynta
Creamed corn
Örtbakade champinjoner
Potatisgratäng med rostad vitlök
Grönsallad med rädisor
Dragonmajo, BBQ-sauce, Tzatziki
Kuvertbröd med vispat smör
Bubblor
Beautiful Cava Brut Nature, Isaac Fernandez Seleccion, SP, NV
Moltès Crémant d´ Alsace Brut, Domaine Moltès, ekologisk, FR, NV
Jean-Marc Brocard, Bourgogne, FR, NV
Bollinger Special Cuvée Brut, FR, NV
Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR
Sainte Claire, Jean-Marc Brocard, FR
Château Fuissé, Bourgogne, FR
Weingut Rabl, Kamptal, Langenlois, AT
Leitz out, Weingut Leitz, Trocken, Rheingau, DE
Laurent Miquel, Lagrasse, FR
Domaine Marcel Deiss, Alsace, AOC Alsace Blanc, biodynamisk, FR
Life from Stone, Springfield Estate, ekologisk, ZA
Röda
Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR
Domaine Santa Duc, Les Vielles Vignes, ekologisk, FR
Bosquet des Pape, Cuveé Tradition, Rhône, FR
Amarone della Valpolicella Selezione Antonio Castagneti, Tenuta sant’ Antonio,Veneto, IT
Seghesio Vineyards, Sonoma County, Kalifornien, US
Solas, Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR
Morgon Bellevue, Domaine Daniel Bouland, FR
Brancaia, Casa Brancaia, Toscana, ekologisk, IT
Alberto Ballarin, Piemonte, Langhe, IT
Carlin de Paolo, Piemonte, IT
Paracombe wines, Adelaide hills, AU
Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR
M de Minuty, Côtes de Provence, FR
*Alla priser är exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i pris och innehåll.
Denna vinlista är för 2025 och innehåller ett urval av våra viner. Vi hjälper gärna till att skräddarsy en smakupplevelse efter era önskemål.
Charm Charter
Strandvägen Kajplats 17
08-702 12 60
info@charmcharter.se
Våra båtar
Priser
Events
Kontakta oss
Om oss
