Ta del av våra erbjudanden

Alla våra evenemang är skräddarsydda efter kundens önskemål. Här nedan presenteras några av de mest populära uppläggen med prisexempel.

FÖRETAGSEVENT

Blue Charm företagsevent

Möt dina kunder på en skärgårdsbåt!
Vi på Charm Charter hjälper dig gärna att planera er företagsfest, kick-off, event och aktiviteter i Stockholms skärgård. Med tillgång till hela fartyget för just er skapas unika möjligheter.

 

BRÖLLOPSKRYSSNING

ni_5217108610

Stockholm största soldäck!
Med stora, rymliga soldäck passar våra charterbåtar perfekt för vigsel ombord. Fortsätt sedan med en middag en trappa ner och avsluta kvällen med dans på våra två dansgolv in på småtimmarna.

FÖDELSEDAGSFEST

Dans på flybridge

Säkra så dina gäster inte flyr kalaset.
Fira din födelsedagsfest till sjöss! Ni har hela båten till ert förfogande, ni bestämmer vart vi ska och vad vi äter.

 

DAGSKONFERENS

Blue Charm konferens

Konferenslokal mitt i city!
Konferera vid kaj eller ta en tur och låt skärgården segla förbi samtidigt som ni går igenom dagens agenda. Vi löser det mesta.

FRUKOSTMÖTE

Blue-Charm-buffé_w1200x500

Två flugor i en smäll.
Ett snabbt möte mitt stan innan deltagarna försvinner vidare till sina jobb. Vår placering på Strandvägen är optimal för både de som jobbar norrut och söderut.

FRUKOSTKRYSSNING

Frukost i skärgården

Frukost i skärgården
Njut ombord med skärgården i panoramafönster. Vad ni än tar er an kan vårt kök och vår kapten se till att ni blir mätta och belåtna.

LUNCHKRYSSNING

M/Y Charm

Lunch i skärgården.
Vill ni göra en snabb utflykt eller kanske transporteras till er destination i skärgården? Vi ordnar ett paket som passar er tidsram och budget och ser till att ni får en annorlunda dagsupplevelse.

MIDDAGSKRYSSNING

Middagskryssning med Charm Charter

Vårt mest populära val.
Kryssa bland kobbarna samtidigt som ni intar en härlig middag eller buffé ombord. Vi lagar all mat ombord och vår personal ser till att ni  får en upplevelse långt från vardagen.

ASKSPRIDNING

Askspridning

Ge din kära ett fint avslut.
Vi kan arrangera oförglömliga askspridningar i Stockholms skärgård. På vägen hem kan minnen pratas över en gravöl och något att äta.

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Gör gärna en offertförfrågan. Det är även kostnadsfritt att göra en preliminärbokning för att säkerställa att just ert datum hålls ledigt.

Blue-Charm köksmästare Michael och Marianne

Ninni Bander har hand om alla våra bokningar och ser till att varje charter blir i toppklass. Kontakta henne angående bokningsfrågor.
• Telefon: 08-702 12 60
• E-post: ninni@charmcharter.se

Micael Karlsson är vår duktiga kökschef som ser till att maten ombord håller högsta klass. Kontakta honom angående matfrågor.
• Telefon: 070-545 23 21
• E-post: micael@charmcharter.se

Daniel Lundén Johansson är kapten och ansvarar för ruttplanering och säkerheten ombord. Kontakta honom angående frågor om våra fartyg.
• Telefon: 073-501 52 88
• E-post: daniel@charmcharter.se

Namn:

E-post*:

Telefon:

Arrangemangsdatum:
Antal gäster:

Övriga önskemål:

* = obligatoriska uppgifter som vi behöver för att kunna hjälpa dig.