R.I.B. upplevelse

RIB Charter
rib

Ribbåtar i Stockholm, ett fartfyllt äventyr!

Låt oss komma med ett förslag till hur just Ert ribäventyr kan se ut. Vi hjälper er att skapa oförglömliga ögonblick och actionfyllda upplevelser i Stockholms Skärgård för upp till 100 gäster.

RIB event tillsammans med M/S Blue Charm.
Som en uppskattat fartfylld aktivitet kan vi erbjuda en ribbupplevelse när ni hyr M/S Blue Charm. Fartyget har en specialgjord plattform som är till för att passagerarna enkelt kan gå ombord på ribbåtarna (unikt i Stockholm). Aktiviteten passar bäst innan middagen eller lunchen.

Sälsafari
På vägen ut passerar vi både inner -och mellanskärgård innan horisonten äntligen öppnar upp sig. Med ytterskärgårdens karakteristiskt kala och karga miljö ges känslan av att tiden står still!

Innan vi återvänder inåt tar vi en fikapaus på någon härlig ö. Fikakorgen består av kaffe och härligt nybakat kaffebröd direkt från bageriet.


Krogturen

Vi hämtar er centralt inne i Stockholm. Turen går ut via Vaxholm och Stegesund. Med vinden i håret och ett leende på läpparna styr vi sedan mot er favoritkrog! När ni sedan är glada och nöjda efter middagen så åker vi tillbaka in mot city igen.

Rundtur Sightseeing 45 min.
Vi följer strömmen av båtar ut genom Stockholms inlopp och passerar Valdemars Udde, Biskopsudden och slutligen Blockhusudden där vi drar på farten successivt tills vi når båtens toppfart. Möter vi andra båtar bjuds det på lite lek i vågorna om så önskas. Vi tar Djurgårdsbrunnskanalen tillbaka till Stockholm City och bara njuter av omgivningen och att glida fram på vattnet i ett lugnare tempo.
OBS: Detta bokas med andra gäster.

FAKTA

Säkerhet
Bra bemanning är det viktigaste för säkerhet och fartupplevelse. Varje ribbåt bemannas alltid med två certifierade förare. En navigatör och en förare. Samtliga passagerare är försäkrade. Vi avråde passagerare att åka som är gravida, har nackrygg, -höft eller knäbesvär.

Personlig utrustning.
Följande utrustning får ni låna av oss.
– Flytväst
– Flytoverall
– Skyddsglasögon
– Vantar och mössa.

Tänk på att ha med skor som är lämpliga för väderleken.

PRISER

Priserna är baserade på att ribbåtarna utgår från våran anläggning vid Strandvägen Kajplats 19 (nedanför Styrmansgatan).

• 1 tim 7 000 kr/båt
• 2 tim 9 000 kr/båt
• 3 tim 12 000 kr/båt
• Transport till Sandhamn 9 900 kr
• Väntetid 1 200kr per tim.

• Sightseeing ca 45 min; 490 kr per person. Bokas med andra gäster.

• Varje ribbåt tar 12 gäster.

Det tillkommer 6% moms på ovanstående priser.

BEGÄR OFFERT