Fyrverkerier

Fyrverkeribild
Fyrverkerier

Bjud på något storslaget vid mörkrets intrång!

Tillfällen och höjdpunkter värda att fira finns det gott om. För många är fyrverkeri höjdpunkten på festen. Vi har flera olika varianter av större fyrverkerier som passar bra när det är lite festligare. Fira med fyrverkeri!

 

Grand Cake, 169st, 20-50mm, 2 min
Seriekopplade fyrverkerieffekter. Inledning med färgrika kometer i solfjäderform följt av palm- stjärnkrevader. Crackling och blinkbomber med en kraftfull avslutning av krevader i guld. Det ultimata festfyrverkeriet.

Masterpiece, 111st, 20-50mm, 2,5 min
Stjärnbomber och krevadbomber med färgstarka peonybomber blandat med palmbomber och silverpistill. En kraftig avslutning med palmeffekter.

Luxury Show, 193st, 20-50mm, 3 min
Seriekopplade effekter av högsta kvalitet. En kombination av kometer magnifika stjärn- och palmbomber och grandios finalsalva. Bättre blir det nästan inte.

Famous, 80st, 20-35mm, 1,5 min
Seriekopplat batteri med cracklingeffekter, silverblink och färgade uppstigningseffekter. Final med palm- och stjärnbomber.

FAKTA

Vi löser vi allt från tillstånd till avfyrning. Det bör dock tänkas på att vi inte kan avfyra från båten  utan måste ha tillgång till land för arrangemanget.

Alla våra fyrverkerier kommer ifrån Linders Fyrverkeri.

PRISER

Grand Cake – 4 800 kr

Luxury Show – 4 300 kr

Master Piece – 3 700 kr

Famous – 2 600 kr

I priset ingår personal som sköter allt.

BEGÄR OFFERT