Aktiviteter i skärgården

En gemensam aktivitet ger mer än bara fysiskt välbefinnande. Gästerna får en chans att lära känna en annan sida, hos både sig själva och sina kollegor.

Här kan vi presenterar några av de mest populära aktiviteterna. Priserna baseras ibland på antalet deltagare. Inget är omöjligt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.

DJ & TRUBADURER

Musik på däck

Musik förhöjer alltid stämningen.
Vi har mycket kontakter och kan säkert ordna något som passar just er. Eller så gör ni er egen lista och kör från vårt system.

 

DRYCKESPROVNING

Dryckesprovning med Charm Charter

Inled kvällen med en provning.
Sätt fart på smaklökarna med spännande dryck innan middagen. Vi har erfarna experter som anordnar provningar efter era önskemål.

FYRVERKERIER

Fyrverkerier

Bjud på något storslaget.
Tillfällen och höjdpunkter värda att fira finns det gott om. Vi har flera olika varianter av större fyrverkerier som passar bra när det är lite festligare och vid mörkrets intrång.

KARAOKE

Karaoke

Båtcharter med karaoke!
Vem har inte drömt att få sjunga som Frank Sinatra eller Celine Dion? Förverkliga dina drömmar och sjung på vår charterbåt. Hög stämning utlovas!

 

LASERLERDUVESKYTTE

Laserlerduveskytte

Det är en spännande och populär aktivitet.
Passar utmärkt för alla tillfällen. Resultat redovisas på en elektronisk poängtavla, som åskådarna kan följa. Tävlingen avslutas med prisutdelning.

PIANOBAR

Pianobar

Pianobar på kryssningen?
M/S Blue Charm kan erbjuda pianobarskryssningar – levande musik vid flygeln är en fantastisk form av underhållning med allt från gamla jazzörhängen till dagens hits.

R.I.B. UPPLEVELSE

Rib Charter Hugin & Munin

Ribbåtar i Stockholm – ett fartfyllt äventyr!
Låt oss komma med ett förslag till hur just Ert ribäventyr kan se ut. Vi hjälper er att skapa oförglömliga ögonblick och actionfyllda upplevelser i Stockholms Skärgård för upp till 100 gäster.

SKÄRGÅRDSGUIDE

Skärgårdsguide

Låt er guidas av en skärgårdsguide!
Erfaren guide är med ombord tillsammans med dina gäster. Många guider har dessutom special-kunskaper i en mängd olika ämnen. Så vad ni än vill veta kan vi säkert hitta rätt person för er.

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Gör gärna en offertförfrågan. Det är även kostnadsfritt att göra en preliminärbokning för att säkerställa att just ert datum hålls ledigt.

Blue-Charm köksmästare Michael och Marianne

Ninni Bander har hand om alla våra bokningar och ser till att varje charter blir i toppklass. Kontakta henne angående bokningsfrågor.
• Telefon: 08-702 12 60
• E-post: ninni@charmcharter.se

Micael Karlsson är vår duktiga kökschef som ser till att maten ombord håller högsta klass. Kontakta honom angående matfrågor.
• Telefon: 070-545 23 21
• E-post: micael@charmcharter.se

Daniel Lundén Johansson är kapten och ansvarar för ruttplanering och säkerheten ombord. Kontakta honom angående frågor om våra fartyg.
• Telefon: 073-501 52 88
• E-post: daniel@charmcharter.se

Namn:

E-post*:

Telefon:

Arrangemangsdatum:
Antal gäster:

Övriga önskemål:

* = obligatoriska uppgifter som vi behöver för att kunna hjälpa dig.