Charm Charter

Hyr en egen båt

Samarbetspartners

Läs om våra samarbetspartners och vad de kan erbjuda. Tag kontakt med oss om du saknar något eller vill ha länksamarbete med oss här.

Bergfalk & Co AB

De är en av Stockholms ledande grosister inom fisk, skaldjur, fågel, kött och vilt till restauranger och krogar som värdesätter kvalitet. Bergfalk har levererat råvaror till Charm sedan 2003. De har anor sedan 1840 och är numera Kravmärkta. Styckning av kött och fisk sker i deras moderna HACCP-certifierade lokaler i Slakthusområdet.

Hemsida: www.bergfalk.se

Lascom AB

Lascom är en av branschens mest erfarna aktörer och har under åren ordnat många lyckade aktiviteter ombord på våra charterbåtar. De vet vad som fungerar och vad som inte gör det. I samarbetet med Lascom ingår alltid utrustning av bra kvalitet och professionella ledare. Den vanligaste aktiviteten är Laserlerduveskytte. Ett miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en lerduveskyttetävling. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om deras olika aktiviteter.

Hemsida: www.lascom.se

Stockholms Hamnar AB

Vår naturliga samarbetspartner i Stockholm. Vi hyr kajplats för vår pontonanläggning vid Strandvägen där vi har M/Y Charm förtöjd. Vi hyr kajplats för M/S Blue Charm på Stadsgårdskajen 153 vid Slussen. Stockholms Hamnar har en mycket bra och informativ hemsida om både hamnens historia och nuvarande verksamhet. Här kan du även se vilka fartyg som ligger förtöjda varje dag.

Hemsida: www.stockholmshamnar.se

BokaLokal.se

Boka ledig festlokal / festvåning i Stockholm.

Hemsida: www.bokalokal.se

Divine AB

En av våra vinleverantörer som vi tycker om att jobba tillsammans med heter Divine AB. Deras uppfattning om vad som är hög kvalitet på vin kan sammanfattas i karaktär, personlighet och individualitet. Det ska vara en upplevelse att dricka deras viner. Vi är mycket nöjda med Divine som leverantör och får ofta fantastisk beröm för vinerna ombord. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer och deras filosofi och viner.

Hemsida: www.divine.se

Skärgårdsredarna

Skärgårdsredarna är en partipolitisk obunden branschorganisation för rederier med färje- och passagerarfartyg med upp till 500 passagerare. Skärgårdsredarna bildades 1988 och organiserar nu c:a 130 medlemsrederier med tillsammans 350 fartyg som årligen transporterar mer än 35 miljoner passagerare.

Hemsida: www.skargardsredarna.se

Solute Technologies AB

Våra hjältar som sedan år 2000 byggt och utvecklat vårt datasystem. Det hjälper oss att hantera offerter, bokning av charterbåtarna, fakturering, leverantör och kundregister. Systemet är baserat på IBM`s systemplattform Lotus Notes Domino. Andra nöjda kunder till Solute är bl a Kronfågel, Munters och Telge Energi.

Hemsida: www.solute.se