Minsta antal vid beställning 6 personer.
Alla i sällskapet äter samma rätter.
Förrätter
Råbiff185 kr
av nötinnanlår med tryffelmajonnäs, picklad lök, friterad kapris, puffad potatis och smörgåskrasse
Vintips: Pinot Noir, Solas, Laurent Miquel, Languedoc-Roussillon, FR, 2021 - 480kr/flaska
S.O.S. 165 kr
tre sorter av kockens utvalda sillar, inlagd strömming, Västerbottensost, rödlök, gräddfil och färskpotatis
Dryckestips: Lager och en snaps 5cl - 126.40k
BURRATA155 kr
med bakade tomater, basilika- och parmesankräm och surdegskrutonger
Vintips: Grüner Veltliner, Weingut Rabl, Kamptal, Langenlois, AT, 2021- 490kr/flaska
JORDÄRTSKOCKSSOPPA135 kr
med bakad svamp, persiljekrisp och machesallad
Vintips: Côtes du Rhône, Domaine Santa Duc, Les Vielles Vignes, ekologisk, FR, 2020 - 510kr/flaska
TOAST SKAGEN165 kr
med handskalade räkor på smörstekt bröd, toppad med löjrom och citron
Vintips: Chablis, Sainte Claire, Jean-Marc Brocard, FR, 2021 - 625kr/flaska
VIT SPARRIS165 kr
med citronmajonnäs, forellrom, rågsmulor och brynt smör (endast maj-juni)
Vintips: Alsace, Domaine Marcel Deiss, AOC Alsace Blanc, biodynamisk, FR, 2020 - 580kr/flaska
Varmrätter – fisk
POCHERAD TORSKRYGG 325 kr
med dillkokt färskpotatis, räkor, ägg, pepparrot och brynt smör
Vintips: Chablis, Sainte Claire, Jean-Marc Brocard, FR, 2021 - 625kr/flaska
SOTAD RÖDING295 kr
med “smashed potatis” brytbönor, Champagnesås och kryddig krasse
Vintips: Chardonnay, Macon Villages la Roche Vineuse, Domaine Rijckaert, Bourgogne, FR, 2020 - 640kr/flaska
SMÖRSTEKT GÖS 285 kr
med jordärtskockspuré, picklad rödlök, rökt sidfläsk, gräslök och rödvinssky
Vintips: Côtes du Rhône, Domaine Santa Duc, Les Vielles Vignes, ekologisk, FR, 2020 - 510kr/flaska
Varmrätter – kött
TIMJANSROSTAD OXFILÉ325 kr
med rostad spetsskål, rökt sidfläsk, potatisgratäng, bakade tomater, syrlig rödvinssky och tomatemulsion
Vintips: Barbera d’ asti, Carlin de Paolo, Piemonte, IT, 2021 - 495kr/flaska
LÅNGBAKAD KALVENTRECOTE315 kr
med sotad grön sparris, gremolatapotatis, tryffelkräm och kalvsky
Vintips: Chianti classico, Brancaia, Casa Brancaia, Toscana, ekologisk, IT, 2020 - 555kr/flaska
HJORTYTTERFILE315 kr
med gräddstuvad svamp, rostade rotfrukter, picklad lök och lingon
Vintips: Nebbiolo, Alberto Ballarin, Piemonte, Langhe, IT, 2021 - 595kr/flaska
HALSTRAT ANKBRÖST 295 kr
med potatis- och blomkålspuré, smörbakade morötter, syrlig silverlök och portvinsreduktion
Vintips: Zinfandel, Seghesio Vineyards, Sonoma County, Kalifornien, US, 2019 - 680kr/flaska
Desserter
MINIDESSERTER150 kr
Crème brûlée med Tahiti-vanilj
Chokladfondant med passionsfruktscoulis
Vit chokladpannacotta med grön äppelpuré
KLASSIKERN125 kr
Créme brûlée på Tahiti-vanilj med färska hallon
OSTBRICKAfr. 150 kr
tre ostar, grön tomatmarmelad och knäckekex
JORDGUBBAR115 kr
med vaniljglass, jordgubbsmaräng och kaksmulor
TROPISK CHOKLADFONDANT125 kr
med kokos-pannacotta, mangocoulis och ananaskrisp
Dryckestips: Vi har ett stort utbud av dessertviner och hjälper gärna till att utforma en unik smakupplevelse till er.
* Alla priser gäller exklusive moms.
Mingelbuffé
Serveras i små skålar på brickor. Perfekt när man inte vill ha en sittande middag, men ändå en mättande måltid.
KOCKENS VAL 345 kr
1 minislider, 1 kötträtt, 1 fisk/skaldjursrätt, 1 vegetarisk rätt
VALFRIA RÄTTER (4 st) 495 kr
Kött
Minislider med tryffelmajonnäs och picklad lök
Brioche med helstekt biffrad, karamelliserad lök och dijonnaise
Kimchipanerat kycklingspett med sojagurka
Coppa di Parma med parmesankräm och sotad tomat
Fisk/skaldjur
Ceviche med lax, räkor, mango och avokado
Gubbröra med miniknäcke och gräslök
Skagenröra med smörstekt toast
Kallrökt lax med citronkräm och rågsmulor
Veg
Fetaostsallad med vattenmelon, färska tomater och syrad lök
Bakade tomater med buffelmozzarella och basilika
Slider med BBQ-biff, silverlök och gremolatamajonnäs
Bufféer
CHARMEN 455 kr
Halstrad grön sparris med parmesankräm
Rödbetsgravad lax med senapssås
Kallskuren biffrad med örtdressing
Timjansrostad potatis med västerbottenost
Tomat- och löksallad
Kuvertbröd, smör och grevéost
SKÄRGÅRDEN 495 kr
Skagenröra med citron och dill
Gubbröra med knäckebröd
Rökt lammstek med rostad vitlökskräm och rosmarindressing
Fänkålsmarinerad lax med citronkräm
Primörsallad med cidervinägersenap
Frissésallad med tomat, rädisor och vinegrette
Kuvertbröd, smör och grevéost
SKALDJURSPLATÅN Dagspris, ca 1115 kr
Halv nykokt hummer
En näve kokta räkor
En näve rökta räkor
Nykokta havskräftor
Moules marinière
Skagenröra med smörstekt toast
Limeaioli, saffransaioli, Rhode island dressing
Vitlöksbröd, kuvertbröd och Västerbottenost
Lägg till tre ostron för 115 kr
Lägg till krabbklor för 195 kr