Svenska skärgården i solnedgången

Lediga tjänster just nu

Vi söker säsongskock som är trött på a la carte

Charm Charter är ett rederi med 2 fartyg, ett festvåningsfartyg och en yacht. Med en central placering på Strandvägen har vi kunder från hela Stockholm. Vi fokuserar främst på företagsevent men har även en hel del födelsedagsfester och bröllop. Festvåningen tar 120 gäster och den mindre yachten tar ca 28 gäster. Tillsammans skapar vi en unik kväll för varje sällskap.

Vi söker nu en kock som bredvid köksmästaren kan hjälpa oss under sommaren som är vår högsäsong. Charm Charter är ett rederi där personalen vet vad det lilla extra för gästen är. Du är organiserad och ansvarstagande. Jobbar på ett strukturerat sätt och förstår att det blir en annorlunda logistik ombord på ett fartyg. Du har minst 3 års erfarenhet från branschen och har jobbat fine-dining tidigare. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under vår säsong som sträcker sig från 1 maj till 30 september. Med chans till förlängning.
Lön enligt överenskommelse.

Vi söker alltid medarbetare som vill jobba extra hos oss. Främst i servisen men också i köket. Så är du sugen på ett flexibelt extrajobb i skärgården men kunna komma hem varje kväll så är detta kanske något för dig.
Skicka in din ansökan på jobb@charmcharter.se