Svenska skärgården i solnedgången

Lediga tjänster just nu

restaurangkök

Vi söker Produktionsledare med restaurangbakgrund

Om jobbet

Gillar du event och festvåning? Vi kan fester och arrangerar allt från bröllop till konserter och företagsfester. På våra två båtar gör vi ca 200 arrangemang årligen och tar stolthet i vår service och vårt kök ombord.

Du ansvarar för alla bokningar på vår yacht M/Y Charm samt tar hand om de flesta körningar vi har ombord på den. Vilket innebär uppföljning på de bokningar vi får in, skriva offerter. Och sedan sammanställa kundens önskningar i bokningsprogrammet. På kvällarna är du ombord och tar hand om gästerna oftast med hjälp av en yachtvärdinna och vid middag även en kock.


Utöver det hjälper du även till på vår andra båt som också är vårt kontor under de lugnare perioderna av året. Där blir du en del av ledningsgruppen och planerar för hela året. Till din hjälp har du vår bokningskoordinator/projektledare som har jobbat ombord i många år och har hand om alla bokningar på den andra båten. Hon är även den som först tar emot alla bokningar innan de skickas vidare till dig för uppföljning.


Då våra bokningar främst är på kvällar och helger är det därför där den mesta av arbetstiden är. Du kommer hinna svara på mail under eftermiddagen samt under lugnare stunder på kvällen.

Då du främst jobbar ombord på vår yacht kommer du även utbildas på däck och genomgå de säkerhetsutbildningar som behövs för att mönstras som jungman. Så du tillsammans med kaptenen kan lägga till och från med båten.

Charm charter är ett event- och charterbolag där det ena fartyget har en festlokal för 120 personer och det andra är en yacht med plats för 30 personer. Våra gäster hyr båtarna exklusivt och bestämmer själva var och när vi åker så arbetstiderna kommer variera.

  • Du kommer vara en del av ett positivt och serviceinriktat team, du är inte blyg utan gillar att synas och ta för dig.
  • Du är ansvarsfull och självgående. Lyckas lösa de problem som uppstår.
  • Du har tidigare hanterat bokningsprogram och kan organisera din inkorg då det periodvis blir mycket förfrågningar.
  • Du har lätt för att samarbeta och är engagerad i ditt arbete och förstår att gästen alltid står i fokus
  • Du har flera års vana från restaurangbranschen eller ännu bättre några års yachtvana.

Stämmer detta in på dig så skicka oss ett cv till jobb@charmcharter.se så kan vi ses ombord och berätta mer om vad vi gör.

Vi söker säsongskock som är trött på a la carte

Charm Charter är ett rederi med 2 fartyg, ett festvåningsfartyg och en yacht. Med en central placering på Strandvägen har vi kunder från hela Stockholm. Vi fokuserar främst på företagsevent men har även en hel del födelsedagsfester och bröllop. Festvåningen tar 120 gäster och den mindre yachten tar ca 28 gäster. Tillsammans skapar vi en unik kväll för varje sällskap.

Vi söker nu en kock som bredvid köksmästaren kan hjälpa oss under sommaren som är vår högsäsong. Charm Charter är ett rederi där personalen vet vad det lilla extra för gästen är. Du är organiserad och ansvarstagande. Jobbar på ett strukturerat sätt och förstår att det blir en annorlunda logistik ombord på ett fartyg. Du har minst 3 års erfarenhet från branschen och har jobbat fine-dining tidigare. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under vår säsong som sträcker sig från 1 maj till 30 september. Med chans till förlängning.
Lön enligt överenskommelse.

Vi söker alltid medarbetare som vill jobba extra hos oss. Främst i servisen men också i köket. Så är du sugen på ett flexibelt extrajobb i skärgården men kunna komma hem varje kväll så är detta kanske något för dig.
Skicka in din ansökan på jobb@charmcharter.se