Charm Charter

Hyr en egen båt

Ribb

Ribbåtar har vi ofta olika arrangemang med. Vi har en stor badstege ombord vilket gör att vi kan plocka upp gäster från vattnet så att man kan åka i olika gäng medan resten är kvar ombord för annat nöje. Då behöver man inte hyra lika många ribbar och kan komma ner i kostnad.

Musikquiz

Vi ordnar med en trubadur som även underhåller med ett musikquiz som är lite klurigt. Detta sker under middagen och delas upp i flera delar där man ”mellan” rätterna får lösa ett korsord baserat på frågorna som kommer. Och humorn är på topp!

Karaoke

Vi har även karaoke ombord med eller utan värd. Väljer ni att köra utan värd blir kostnaden väldigt låg då vi har det mesta ombord och ni sköter allt själva via vår Ipad. Ett uppskattat avslut på många företagsevent i Stockholm. Och inte minst på våra egna personalfester.

Segwaypolo

Kanske inte ombord men vi vet många platser där vi kan lägga till för en rolig kamp på segway. Inte minst för att stå på den. Vi har prövat och efter några minuters träning har man kommit in i det.

Escapebox

Påminner om hur ett escaperoom fungerar men man jobbar i lag runt bordet. Jobbar laget bra ihop under press? Är det strukturerat och lösningsorienterat? Kommunicerar ni bra med varandra? 60 minuter går snabbt och stressen gör sig påmint.

Isskulptering

Kul på vintern! Varje lag får varsitt isblock på soldäck, lite verktyg och sen får inspirationen flöda. Bästa/mest kreativa verket vinner. Men inte säkert att ni kan ta hem ert verk innan det smälter…
(Här behöver det vara lite svalare klimat så kanske inte en het junidag.)

Nedan finns lite hälsningar från de som har haft en
företagsmiddag ombord någon av våra båtar.

 • Vår heldagskonferens fungerade perfekt. Det var mycket uppskattat med lerduveskytte som aktivitet efter lunchen. Maten var över förväntan. Jag kommer rekommendera er starkt till mina kollegor.

  Cecilia Bergstedt
  Ericsson AB


 • ”Jag ville bara framföra ett stort och varmt tack för en mycket trevlig och god middagskryssning med er i förra veckan! Jag upplever att allt fungerade perfekt – inklusive barbesök på Sandhamn – och att all mat och dryck var mycket god! Jag har bara hört lovord från mina kollegor – ett mycket bra och minnesvärd båtcharter/båtuthyrning!”

  Mats Karlqvist
  Bergman & Beving AB


 • Stort tack för fin service och god mat på våran återförsäljarmiddag den 26/4. Arrangemanget var väldigt uppskattat från allas sida och samtliga är väldigt nöjda med allt inkluderat. Väldigt avslappnat och proffsigt! Vill från oss på Rational tacka väldigt mycket för en trevlig kväll!

  Hampus Persson
  Rational Scandinavia AB


 • Vill ännu en gång tacka för en väl genomförd båtcharter den 26 juni. Kvällens höjdare var DJ:n som gjorde ett bra jobb för att hålla oss kvar på dansgolvet med massor av bra musik. Jättegod mat och bra service.

  Peter Carlfors
  Volvo AB


 • Tack Ninni,
  Vi är såå nöjda med all service vi fick. Kapten tog oss först till Gåshaga med perfekt timing för att hämta upp vår försenade resenär.
  Körde sedan ”inomskärs” så att vi fick se skärgården med kobbar, skär och magnifika trävillor, vilket var mycket uppskattat av alla.
  Mat och dryck smakade utmärkt och all var mycket nöjda.
  Tanja som servade oss var underbar, service-minded och uppmärksam.
  Hälsa henne att hon var helt outstanding enligt allas mening! Tack om tillfälle ges kommer vi gärna tillbaka!
  Trevlig sommar!

  Eva Thurell
  Svensk hypotekspension AB


 • Hej Ninni,
  Tack för igår, allt flöt på super och gästerna var väldigt nöjda, vi har fått in massor av tackmail!

  Tom Bernerskog
  Ernst & Young AB


 • Vi är så nöjda!! Det var en jättebra kväll, med god mat och trevlig personal. Tack för det! Stort tack för att ni även var flexibla med maten. Vi kommer varmt rekommendera er vidare.

  Emily David
  PwC


 • Hej Ninni!
  Supertack själva för all hjälp med bokningen och trevlig personal (och god mat!) ombord. Alla var nöjda och vi kommer absolut rekommendera er för event i framtiden.

  Isabella Svensson-Sundstedt
  Byggvesta


 • Hi Ninni,
  Hope you are doing well! We had a wonderful time last Thursday on our dinner charter! :) thank you again to you and your team.

  Amanda Smith
  Lundin mining